BoTu Aangenaam;

BoTu Aangenaam;

BoTu Aangenaam is de werktitel voor 'iets' wat het netwerk vertegenwoordigt van alle bewegingen in het sociale domein van Bospolder Tussendijken. dit netwerk kan bruggen slaan tussen professionals en bewoners en andersom. door middel van diverse communicatiemiddelen wordt het netwerk levend en boeiend gehouden. deelnemers hebben volop de gelegenheid nieuwe ideeën onder hetzelfde thema in te brengen om zo samen te werken aan uitvoering maar ook een vindplaats van kracht en kwaliteiten in de wijk.

Points

In principe goede gedachte (wilde ook de 'point against' uitproberen ;-) maar zouden de bestaande netwerken in bospolder (dakpark) en tussendijken (schiezicht) een overkoepelende rol kunnen spelen? Of wellicht een coalitie van initiatieven?

de opzet is om het netwerk zelfdragend te maken zodat het niet afhankelijk (en dus kwetsbaar) is van een persoon. tevens is het netwerk voor iedereen toegankelijk.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information