Contributia la sanatate

Contributia la sanatate

Cardul de sanatate este un lucru bun dar incomplet. Ar trebui ca 10% din contributia la sanatate sa se duca pentru serviciile de urgenta iar 90% sa se duca pe cardul de sanatate sub forma de puncte. Punctele sa le poti folosi la servicii medicale la orice clinica de stat sau privata cat si pentru asigurari de sanatate(se creaza concurenta) iar clientul alege. Intotdeauna concurenta este buna, pacientul are control asupra banilor sai si poate decide.

Points

Daca spitalele stiu ca banii continua sa vina, nu au niciun motiv sa imbunatateasca lucrurile. 90% din CAS-ul nostru sa fie incarcat pe cardul de sanatate iar noi sa decidem unde vrem sa ne tratam si daca din acea contributie ne achitam o asigurare de sanatate care sa ne ajute in situatii grele. Statul si privatul vor concura pentru banii nostri iar pe noi ne intereseaza calitatea, nu cine castiga. Restul de 10% sa fie directionat catre Unitatile de Primiri Urgente si SMURD, sunt suficienti.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information